Observatorium: Wachten op de Rivier bij Dordtyart - DORDRECHT This is the shadow site for search engines. Open the site for humans here

This is the shadow site for search engines. Open the site for humans here
Wachten op de Rivier bij Dordtyart - DORDRECHT


Aanstaande zaterdag 6 september wordt de mobiele sculptuur Warten auf den Fluss op de landtong Stadswerven in Dordrecht opengesteld voor bezichtiging. Om 15 en 16 uur zal Observatorium u rondleiden, de verhalen vertellen van de gasten die in 2010 en 2013 in het Ruhrgebied op de rivier wachtten en een vooruitblik geven op de programmering in 2015.
De houten zigzagbrug met overnachtingsmogelijkheid is bij Dordtyart gebouwd en zal tot begin 2016 dienen als baken en ontmoetingspunt op een van de opwindendste waterlocaties in Nederland, waar stadsuitbreidingen, (Stadswerven) en waterbeheer (Detaprogramma) de komende jaren het aanzien van Dordrecht zullen veranderen.
De rondleiding vindt plaats in het kader van de lezingen, concerten en presentaties bij Dordtyart. Wij zijn de Gemeente Dordrecht als opdrachtgever erkentelijk voor de bouw en programmering van Wachten op de Rivier.
images:
Observatorium - Wachten op de Rivier bij Dordtyart - DORDRECHT - 1e gast Observatorium - Wachten op de Rivier bij Dordtyart - DORDRECHT - dag 1 Observatorium - Wachten op de Rivier bij Dordtyart - DORDRECHT - raam Observatorium - Wachten op de Rivier bij Dordtyart - DORDRECHT - overzicht Observatorium - Wachten op de Rivier bij Dordtyart - DORDRECHT - lengsrichting Observatorium - Wachten op de Rivier bij Dordtyart - DORDRECHT - statie dordt

back to index