Observatorium: Paradetraverse - Museumpark ROTTERDAM This is the shadow site for search engines. Open the site for humans here

This is the shadow site for search engines. Open the site for humans here
Paradetraverse - Museumpark ROTTERDAM


De Traverse verbindt dit jaar het Eendrachtsplein met het Museumpark en slingert zich een weg over de Rochussenstraat, door de tuinen van Huis Sonneveld en het Chabotmuseum naar de entree van het Nederlands Architectuur instituut. Gratis toegankelijk!
Dit zegt Nicole van Vessum, artistiek leider van Parade erover: Niet alleen artirsten en publiek vinden elkaar. De Parade wordt steeds meer een plaats waar instellingen zich laten zien. Zoals het Prodeuctiehuis Rotterdam, het Chabot Museum, Kosmopolis Rotterdam en Museum Boijmans Van Beuningen. Voor het tweede jaar wordt tijdens de Parade in Roterdam een traverse rondom het terrein gebouwd. Deze vijf meter hoge wandelgang brengt delen van de stad samen. Wij hopen dat deze verbinding zich zal ontwikkelen als de Parade Rotterdam verlaat. In rotterdam zal ook ee ngedeelte van de 150 meter lange tafel staan die in september met de Parade naar New York gaat.
images:


back to index