Observatorium: Expeditie en ontwerpspel - De Prinsenhof LEIDSCHENDAM This is the shadow site for search engines. Open the site for humans here

This is the shadow site for search engines. Open the site for humans here
Expeditie en ontwerpspel - De Prinsenhof LEIDSCHENDAM


Trias, centrum voor de kunsten in Leidschendam-Voorburg/Rijswijk en Observatorium realiseren met bewoners van De Prinsenhof een kunstwerk voor het winkelcentrum.
Winkelcentrum De Prinsenhof in Leidschendam is totaal gerenoveerd. Tijdens twee bijeenkomsten in januari worden buurtbewoners/ gebruikers van Prinsenhof, de gemeente, winkeliers, jongeren en andere betrokkenen naar hun inzichten gevraagd. Met Trias en Observatorium verkennen de deelnemers het plein en uiten zij hun wensen. Een aantal idee├źn wordt later besproken tijdens een diner in het wijkcentrum.
Bijeenkomst 1: woensdag 11 januari, 15 uur op het plein van het winkelcentrum. Kom naar de kraam op het plein! DE kunstrenaars zijn aanwezig.
Bijeenkomst 2: vrijdag 27 januari, 17 uur in wijkcentrum De Plint.
In samenwerking met Hans Venhuizen spelen we het roemruchte en opwindende spel The Making of... waarbij de burgers hun 'tegenstander' leren kennen en een wijs besluit voorstellen.
Zie http://hansvenhuizen.eu/?p=171#more
images:
Observatorium - Expeditie en ontwerpspel - De Prinsenhof LEIDSCHENDAM - prinsenhof text shcerm 2

back to index