Observatorium: De Roos van Prinsenhof - LEIDSCHENDAM This is the shadow site for search engines. Open the site for humans here

This is the shadow site for search engines. Open the site for humans here
De Roos van Prinsenhof - LEIDSCHENDAM


Feestelijke onthulling van 'De roos van Prinsenhof', een gemeenschapskunstwerk dat kunstenaarsgroep Observatorium in samenwerking met studio Jan Melis, in samenwerking met Trias in opdracht van de gemeente Leidschendam-Voorburg heeft gemaakt.
Het kunstwerk De roos van Prinsenhof is met bewoners rondom winkelcentrum De Prinsenhof en winkeliers tot stand gekomen. Zij deden mee aan een brainstormsessie, workshop en een spel en waren aanwezig bij presentaties van het ontwerp.
Op donderdag 11 oktober 2012 om 16:45 uur is de officiƫle onthulling. Voorafgaand aan de onthulling ontvangen wij u graag vanaf 15:30 uur in wijkcentrum De Plint, Prins Frederiklaan 7 te Leidschendam om het project en het kunstwerk toe te lichten. Hierna lopen we gezamenlijk naar het winkelcentrum waar wethouder Gregor Rensen het kunstwerk onthuld. 17:00-18:00 uur Borrel in wijkcentrum.

Inauguration of The Rose of Prinsenhof
, a sculpture for a small shopping centre in Leidschendam. Design in collaboration with Studio Jan Melis using MELAM, a design by Herman Lamers and Jan Melis. Fotos show consultation of residents.
images:
Observatorium - De Roos van Prinsenhof - LEIDSCHENDAM - plein leeg Observatorium - De Roos van Prinsenhof - LEIDSCHENDAM - gesprek Observatorium - De Roos van Prinsenhof - LEIDSCHENDAM - bankenvoorraad Observatorium - De Roos van Prinsenhof - LEIDSCHENDAM - bloemengesprek

back to index